Montali Sladká pasta z pečeného česneku 128g

Bezlepkové
Značka: Montali
95 Kč 74 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
29.5.2024
Možnosti doručení

Sladká pasta z pečeného česneku s jemnou chutí Středozemí v praktické tubě. Bez konzervantů a lepku. Skvělá volba pro jednohubky, kanapky, saláty, toasty a masové a rybí pokrmÿ.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Vynikající a sladká pasta s pečeným česnekem, která přináší jemnou chutí Středomoří přímo na váš talíř. Tato lahodná pasta je balena v praktické tubě, která vám umožní rychlou a snadnou přípravu jednohubek, kanapek, dochucení salátů a dresingů, tostů, masových a rybích pokrmů.

Montali Purée pasta z pečeného česneku je vyrobena bez použití konzervantů a lepku, což ji dělá vhodnou pro různé stravovací preference a potřeby. Navíc, každá tuba pasty je sterilovaná, aby se zaručila její dlouhá trvanlivost a uchování čerstvosti.

Výrobek je skladovatelný v chladu a suchu, a doporučujeme jej nevystavovat přímému slunečnímu záření. Po otevření tuby pasty je vhodné uchovávat ji v ledničce a spotřebovat do 4 týdnů, abyste si mohli užívat její sladké chuti co nejdéle.

Složení:

Česnek 77,8%, slunečnicový olej, cukr, citrusová vláknina, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová..

Nutriční hodnoty na 100g:

energetická hodnota 733 kJ/181 kcal, tuky 11g (z toho 1g nasycených mastných kyselin), sacharidy 16g (z toho 16g cukrů), vláknina 2,3g, bílkoviny 3,9g, soli 0,7g.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pesta a pomazánky
Hmotnost: 0.16 kg
? Země původu: Itálie
? Region: Emilia-Romagna
? Bezlepkové: ano

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
5
Avatar autora | 20.10.2023
+ Chutné na kanapky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: