La Casa Del Grano Is Maccarronis de Busa (tradiční sardinské těstoviny) 500g

105 Kč 210 Kč / 1 kg
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
29.5.2024
Možnosti doručení

Tradiční sardinské těstoviny v podobě válečku s velmi hustou strukturou, což umožňuje, aby se omáčka dobře zachytila. Tyto těstoviny jsou často podávány s hustými omáčkami jako ragù nebo se zeleninovou omáčkou. Jsou také skvělou složkou v těstovinových salátech. Balení obsahuje 500g těstovin.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Is Maccarronis de Busa vděčí za svůj konkrétní název nástroji, který se dříve používal při jejich přípravě, pletací jehle (Busa v sardinštině), kde bylo zabaleno těsto rozdrobené na malé proužky. Díky zvláštnímu tvaru a zpracování, použití bronzových razidel a pomalému sušení je Is Maccarronis de Busa drsnou a porézní těstovinou, která dokáže zachytit omáčku, je chutná, voňavá a odolná při vaření, stejně jako je s vysokým obsahem bílkovin.

PRŮMĚRNÁ VÝŽIVOVÁ HODNOTA

Energie: 1494 kj / 352 kcal
Tuk: 1,1 g
• z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 73,5 g
• z toho cukry: 0,4 g
Vláknina: 3,7 g
Bílkoviny: 13,5 g
Sůl: 0,003 g (<0,01 g)
na 100 g produktu

OBECNÉ INFORMACE

Složení: krupice z tvrdé pšenice, voda, výrobek obsahuje lepek . Může obsahovat sóju .
Doba použitelnosti: 36 měsíců
Datum spotřeby produktu: v každém případě ne méně než 24 měsíců, je uvedeno v přepravním dokladu poskytnutém v době dodání
Skladování: na chladném a suchém místě
Místo výroby: Itálie
Vzhled: vrásčitý a porézní.
Barva: slámově žlutá.
Doba vaření: 12 minut.

Doplňkové parametry

Kategorie: Semolinové těstoviny
Hmotnost: 0.5 kg
? Země původu: Itálie
? Druh těstovin: semolinové
? Délka těstovin: Krátké

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: