47 Anno Domini Cabernet Sauvignon DOC Venezia Bio Vegan 0.75l

225 Kč 300 Kč / 1 l
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
20.3.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 - 2 ks
225 Kč / ks
3 - 5 ks = sleva 3 %
218 Kč / ks
6 a více ks = sleva 5 %
214 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Cabernet Sauvignon DOC Venezia Bio Vegan

Když je dosaženo dokonalé rovnováhy mezi obsahem cukru a polyfenolů v hroznech, začíná sklizeň. Hrozny se přivezou do vinařství, rozdrtí se a nechají se kvasit v nerezových kádích. Kvašení probíhá při kontrolované teplotě, která nepřesahuje 24–25 °C, denní přečerpávání se provádí automaticky podle doby práce a odpočinku stanovené enology v závislosti na ročníku, „delestage“ se provádí mezi čtvrtým a šestým dnem kvašení. Na konci alkoholového kvašení a fáze extrakce se slupky stáhnou a vylisují a vytvoří se podmínky pro jablečno-mléčné kvašení. Jakmile je i toto kvašení dokončeno, provede se nezbytné rackování, aby se rozhodlo o nejvhodnějším okamžiku, kdy lze Cabernet Sauvignon DOC Venezia Bio-Vegan stáčet do lahví. Po lahvování se jeho charakter zjemňuje nejméně dva měsíce v láhvi, než je předložen zákazníkům.

Degustační poznámky:
Barva: hluboká, intenzivní červená s příjemnými fialovými odlesky.
Vůně: čistá, intenzivní, elegantní s výraznými čerstvými zeleninovými tóny připomínajícími zelený pepř. Následují tóny červeného ovoce (borůvky, ostružiny a švestky).
Chuť: silná, teplá, intenzivní, s elegantním spojením struktury, kyselosti a lehce svíravého pocitu. Je plné, pikantní, s vynikající perzistencí.

Párování s jídlem:

Hodí se k masitým pokrmům, jako jsou dušená a pečená masa.

Detailní informace

Přímý dovoz z Itálie
Přímý dovoz z Itálie
Většinu produktů dovážíme bez prostředníků přímo od italských producentů.
Pečlivé balení
Pečlivé balení
Zboží balíme s maximální péčí, aby dorazilo v perfektním stavu.
Ověřeno zákazníky
Ověřeno zákazníky
Výborné recenze na mapy.cz (4,9/5) a Heurece (98%).

Detailní popis produktu

Cabernet Sauvignon DOC Venezia Bio Vegan

Když je dosaženo dokonalé rovnováhy mezi obsahem cukru a polyfenolů v hroznech, začíná sklizeň. Hrozny se přivezou do vinařství, rozdrtí se a nechají se kvasit v nerezových kádích. Kvašení probíhá při kontrolované teplotě, která nepřesahuje 24–25 °C, denní přečerpávání se provádí automaticky podle doby práce a odpočinku stanovené enology v závislosti na ročníku, „delestage“ se provádí mezi čtvrtým a šestým dnem kvašení. Na konci alkoholového kvašení a fáze extrakce se slupky stáhnou a vylisují a vytvoří se podmínky pro jablečno-mléčné kvašení. Jakmile je i toto kvašení dokončeno, provede se nezbytné rackování, aby se rozhodlo o nejvhodnějším okamžiku, kdy lze Cabernet Sauvignon DOC Venezia Bio-Vegan stáčet do lahví. Po lahvování se jeho charakter zjemňuje nejméně dva měsíce v láhvi, než je předložen zákazníkům. Procento alkoholu 13.5% 

Degustační poznámky:
Barva: hluboká, intenzivní červená s příjemnými fialovými odlesky.
Vůně: čistá, intenzivní, elegantní s výraznými čerstvými zeleninovými tóny připomínajícími zelený pepř. Následují tóny červeného ovoce (borůvky, ostružiny a švestky).
Chuť: silná, teplá, intenzivní, s elegantním spojením struktury, kyselosti a lehce svíravého pocitu. Je plné, pikantní, s vynikající perzistencí.
Obsah alkoholu: 13,5 %

Párování s jídlem:

Hodí se k masitým pokrmům, jako jsou dušená a pečená masa.

Doplňkové parametry

Kategorie: Italská červená vína – plná a intenzivní chuť
Hmotnost: 1.25 kg
? Země původu: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola