Sutto Valdobbiadene DOCG Prosecco Superiore Extra Dry 0,75l

439 Kč 585 Kč / 1 l
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
10.5.2024
Možnosti doručení

Příklad výhradně ručního pěstování ve strmém, zrádném terénu v kombinaci s technologicky vyspělým zpracováním, které udrží víno na ušlechtilých kvasinkách dostatečně dlouho, aby vzniklo Batíso Valdobbiadene DOCG. Potěšení z dobrého pití za všech okolností.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Příklad výhradně ručního pěstování ve strmém, zrádném terénu v kombinaci s technologicky vyspělým zpracováním, které udrží víno na ušlechtilých kvasinkách dostatečně dlouho, aby vzniklo Batíso Valdobbiadene DOCG. Potěšení z dobrého pití za všech okolností.

Degustační poznámky:
Barva: jasně slámově žlutá.
Buket: Květinový v jarních tónech, ovocný v tónech ananasu, hrušky, meruňky a granátového jablka. Přechází do tónů bílého ovoce a suchého sena.
Chuť: Minerální a svěží na patře díky své vrozené eleganci. Trvanlivost a krémovost na nejvyšší úrovni.

 

Párování: Pro­secco Superiore DOCG Valdobbiadene je ideální jako aperitiv, výborně se hodí k předkrmům, delikátním prvním chodům, rizotu a měkkýšům, ale také k pikantním jídlům a chutnému pečivu.
Vinařství: Ba­tíso, Valdobbiadene (TV) Itálie.
Technické informace:
Označení: Valdobbiadene DOCG, Prosecco Superiore Extra Dry
Odrůdy hroznů: Glera
Doporučené kombinace: Předkrmy, delikátní první chody, rizota a molusky, kořeněná jídla, lahodné pečivo.
Obsah alkoholu: 11 % obj.
Formát: 0,75 lt.
Teplota podávání: 4–6 °C
Typologie: Prosecco

Doplňkové parametry

Kategorie: Šumivá vína
Hmotnost: 1.5 kg
? Země původu: Itálie
? Region: Veneto

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: