Jean de Veyrac terina kančí 65g



Související produkty

Naše paštika Charentais s jemným šampaňským z Cognacu se vaří v srdci jihozápadu, v našich dílnách ve Virazeil v Lot et Garonne. Vzdává hold označení...

Tato paštika s hříbky potěší vaše chuťové pohárky obsahem hříbků a ušlechtilými kousky vepřového masa. Vyrábí se z kvalitních surovin a francouzského masa.

Tato lahodná pochoutka je vytvořena z nejjemnějších ingrediencí, které spojují bohaté chutě a jemnou texturu. Kombinace výtečné teriny s pikantní paprikou Espelette vytváří...

Paštika Sarladais s letními lanýži se připravuje v srdci jihozápadu, v naší dílně ve Virazeil v Lot et Garonne. Tvoří ji trocha foie gras pro jemnost, letní...

Prožijte jemnost italského jídla s touto lahodnou a vyváženou směsí hovězího masa Simmenthal. Každý kousek je pečlivě vybrán a připraven, aby poskytl dokonalou kombinaci chuti,...

Farmářská terinaTradice předků zavazuje, že tato paštika se vyznačuje jemností a jemnou vůní. Jakmile dózu otevřete, budete moci ocenit tuto překvapivou vůni staromódní paštiky....

Vyrábí se z ušlechtilého jelena, který je jemně obohacen o nádech armagnacu, jedné z nejstarších brandy. V této telecí terině s armagnacem...

Pâté de campagne se připravuje postaru, v srdci Lot et Garonne (47), ze zaručeně 100% francouzského masa, z vybraných surovin a ve vysoké kvalitě.
Detailní popis produktu
Kančí terina s brusinkami 65g EAN DE VEYRAC je exkluzivní delikatesa, která vás okouzlí autentickou chutí divočáka a jemným aroma brusinek. Sestává z vybraných ingrediencí, jako je maso z divočáka, vepřový tuk, libové vepřové maso, vepřové hrdlo, vepřová játra, brusinky, šalotka, sůl, Armagnac, pepř a koření. Tento harmonický mix přírodních surovin zaručuje bohatou a lahodnou chuť.
Naše terina je vyrobená s péčí v Gimontu, který se nachází v srdci Gers, francouzského regionu proslulého svou tradiční kuchyní a gurmánskými pochoutkami. V této malé výrobě dbají na vysoké standardy kvality a zachování autentických chutí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Masné výrobky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
? Země původu: | Francie |

Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se...

Užijte si bohatou a lahodnou chuť teriny z perličky s rozmarýnem od Jeana de Veyrac. Tato vybraná pochoutka nabízí skvělé spojení jemnosti perličkového masa s aromatickým...

Paštika Pâté Aveyronnais au Roquefort se připravuje v srdci jihozápadního regionu. Je poctou Roquefortu a jeho legendě, která vypráví o zamilovaném pastýři, který, aby...

Tato paštika, připravená podle čisté tradice , s kachním sádlem, je obohacena o krásné kousky foie gras , aby jí dodaly veškerou její noblesu. Jakmile dózu otevřete,...

Absolutní novinka, která se zrodila na základě zkušeností s Gran Ragù STAR.První ragú s masovými kuličkami, připravené pouze ze 100% italského masa, je výživné a...

Lucien Georgelin chtěl touto přípravou vzdát hold své matce Elyse a převzal recept, podle kterého vařila se svými sousedy, jak bylo v minulosti na farmách zvykem. Tato...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.