Knorr Cuore di Brodo Manzo - hovězí bujón 4x28g

Bezlepkové
Značka: Knorr
95 Kč –31 %
Knorr Cuore di Brodo Manzo - hovězí bujón 4x28g
95 Kč –31 % 65 Kč 58 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
17.6.2024
Možnosti doručení

 Ingredience jsou pečlivě vybírány a pomalu vařeny, jak tomu bylo dříve, aby se získal vývar plné a přirozené chuti. Může být použit kdykoli během vaření k obohacení vašich pokrmů a polévek o pravou chuť. Produkt je vhodný i pro ty, kteří dodržují bezlepkovou dietu.

 

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Cuore di Brodo má veškerou chuť a vůni domácího vývaru.

Ingredience jsou pečlivě vybírány a pomalu vařeny, jak tomu bylo dříve, aby se získal vývar plné a přirozené chuti. Může být použit kdykoli během vaření k obohacení vašich pokrmů a polévek o pravou chuť. Produkt je vhodný i pro ty, kteří dodržují bezlepkovou dietu.

Složení :
Voda, sůl, aromata, hovězí tuk 5,2 %, kvasnicový extrakt, vývar z hovězích kostí v prášku 2 %, chlorid draselný, zahušťovadla: xanthanová guma, mouka ze semen rohovníku; karamelový sirup, maltodextrin, cukr, mrkev¹ 0,29 %, kořen libeček 0,1 %, prášek z hovězího pórku 0,07 %, petržel 0,05 %, antioxidant: extrakt z rozmarýnu.
„Z udržitelného zemědělství", Bezlepkový.

Výživové údaje na 100g:
ergetická hodnota 21kJ/5kcal, tuky <0,5g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g), karbohydráty <0,5g (z toho cukry <0,5g), vláknina <0,5g, bílkoviny <0,5g, sůl 0,86g

Výrobce :
Unilever
Via Paolo di Dono, 3/A
00142 Roma
Stab. di
Sanguinetto (VR)
Via Roma, 23  

Doplňkové parametry

Kategorie: Přísady na vaření a pečení
Hmotnost: 0.13 kg
? Země původu: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: