RISCOSSA
Dlouhé makarony jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice (Triticum durum), silnější než špagety a uvnitř duté. V suchém stavu jsou přibližně 27 cm...
921
Cannelloni jsou těstoviny ve tvaru dutého válečku, které se plní většinou sýrem, ricottou, špenátem nebo mletým masem a zapékají v troubě s bešamelovou nebo rajčatovou...
7
3 minutové špagety jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice (Triticum durum) nejtenčího a dlouhého tvaru. V suchém stavu jsou přibližně 27 cm...
585
Těstoviny ve tvaru kohoutích hřebenů. Tento tvar těstovin se často používá v italské kuchyni a bývá oblíbený pro svou dekorativní hodnotu.
5
Italské těstoviny ve tvaru šroubovice, které jsou ideální pro přípravu různých druhů těstovinových salátů a omáček. Balení obsahuje 500g těstovin.
1470
Italské těstoviny ve tvaru kolínek se střední tloušťkou. Tuto těstovinu můžete použít například do salátů, polévek nebo různých těstovinových pokrmů. Balení obsahuje 500 gramů.
559
Farfalle jsou těstoviny ve tvaru motýlků (připomínají
též mašle). Vyrábí se z obdélníků, které jsou uprostřed
zmáčknuté. farfalle se hodí ke smetanovým nebo rajčatovým...
17
Farina per pizza je hladká pšeničná mouka „00“ určená pro výrobu těsta na pizzu.
Minimální trvanlivost do 18.2.2024
282
Populární druh těstovin v římské a toskánské kuchyni. Jedná se o ploché tlusté nudle vyrobené z vajec a mouky (obvykle jedno vejce na každých 100 g...
19
Fusillata casereccia jsou krátké těstoviny, kdy široký
pás těstoviny je stočen svitek papíru. díky tomuto tvaru jsou
těstoviny ideální pro zachycení každé kapky omáčky.
18
Lasagne jsou druh těstovin, získaný řezáním do
velkých čtverců nebo obdélníků. Jsou nejstarším druhem těstovin
vyrobených v Itálii.
23
Linguine jsou typem dlouhých těstovin z tvrdé pšenice.
Jsou stejné délky jako špagety, ale místo válcového tvaru jsou
ploché. Tvar předurčuje těstoviny k rybím, kořeněným...
9
Stránka 1 z 2 -
23 položek celkem