RISCOSSA
Kolínka malá jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice (Triticum durum). V suchém stavu jsou 1 cm velké.Pro svůj drobnější tvar jsou vyhledávanou...
1054
Maltagliati jsou druh těstovin typický pro region
Emilia-Romanga.Při výrobě těstovin tagliatelle zůstala spousta
neprvidelných odřezků a právě tyto okrajové čísti...
12
Mezzi gomiti jsou semolinové těstoviny ve
tvaru klasických českých kolínek. Patří do rodiny krátkých suchých
prokládaných těstovin. Jsou výborné buď se světlými a jednoduchými...
13
Bazalkové pesto nebo-li pesto genovese je studená omáčka. Tradiční bazalkové poste vzniká drcením čerstvé bazalky a postupným přidáváním dalších surovin jako je česnek, piniové...
118
Pesto rajčatové je studená emulgovaná omáčka červené barvy, kterou získalo podle použitých rajčat.Pesto můžete konzumovat s těstovinami, saláty, sýry,..
119
Seme cicoria nebo-li těstovinová rýže. Patří do
kategorie malých těstovim. Je vhodná do polévek nebo do krémových
vývarů. Idelání do polévek pro děti.
15
Semolina z tvrdé pšenice je italská mouka získaná mletím tvrdé pšenice Triticum durum. Její charakteristická žlutá barva dodá Vašim domácím těstovinám chuť pravé Itálie....
283
Spaghetti (špagety) jsou dlouhé, tenké těstoviny válcového tvaru. Jedná se o základní druh pro tradiční italskou kuchyni. Jsou vyrobeny z tvrdé pšeničné mouky.
11
tenká těstovina ve tvaru špaget, která pochází z Itálie. Je vyráběna z kvalitní pšeničné mouky a má délku zhruba 20 cm. Spaghettini se tradičně podávají s různými omáčkami, ale...
475
Tagliatelle jsou tradiční druh těstovin z oblasti Emila-Romagna a Marche. Jedná se o dlouhé, ploché nudle, které jsou tvarem podobné těstovinám fettuccine široké 6,5mm...
21
1568
Stránka 2 z 2 -
23 položek celkem