Granoro Farina "0" per pizze - mouka na pizzu 1kg
Související produkty
Mouka typu "Manitoba" měkké pšenice typu 0 se získává ze 100% italské pšenice. Naše mouka se doporučuje zejména pro přípravu chleba, těstovin, pizzy, focaccie a kypřících koláčů...
Mouka typu „00“ s vysokým obsahem bílkovin, která je schopna dlouhodobě udržet strukturu lepku.Strukturované a odolné těsto neapolského typu s dlouhým...
Měkká pšeničná mouka typu 00 ze 100% italské pšenice je kvalitní surovinou, která je základem mnoha receptů, sladkých i slaných. Naše mouka typu 00, která je výsledkem mletí...
Farina per pizza je hladká pšeničná mouka „00“ určená pro výrobu těsta na pizzu. Minimální trvanlivost do 18.2.2024
Jedná se o měkkou pšeničnou mouku typu „00“ s nízkým obsahem bílkovin, která se snadno používá a je vhodná pro všechna přímá těsta s krátkou dobou kynutí, kde je...
Speciální směs na pizzu ze surovin přirozeně bez lepku a mléka. Díky této směsi je možné vyrábět extrémně lehké a stravitelné bezlepkové pizzy. Jeho jednoduchý a intuitivní...
Vyrábí se z vybraných zrn a vyznačuje se vynikající roztažností, absorpcí a držením. Je vhodná pro výrobu extrudovaného těsta a lze jej přidávat do všech druhů těsta na...
Ideální na pizzu, chléb a focacciumouka typu 0, typ Manitoba, se silou W> 350 a s 11% bílkovin, je velmi roztažitelná mouka, která vám umožní získat těsto odolné...
Detailní popis produktu
Farina per pizze je hladká pšeničná mouka určená pro výrobu těsta na pizzu nebo focacce.
Mouky typu „0“ je pšeničná mouka s vyšším obsahem lepku než mouka „00“ a je nejlepší pro pečení. Protože je bohatší na lepek, tak těsto je pružné a pevné. Je to nejlepší mouka na chléb a pizzu. Doporučujeme těsto nechat kynout střední nebo delší dobu. Tato mouka má vyšší absorpci vody než běžné mouky. Těsto krásně kyne a dokonale stoupá. Je ideální pro pizzu a focaccu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Hmotnost: | 1.05 kg |
? Země původu: | Itálie |
Cornish mořská sůl je z nejčistších vod u poloostrova Lizard v Cornwallu. Ručně sklizená a sušená, nabízí čistou, zářivě bílou sůl s více než 60 důležitými minerály a stopovými...
Spaghettata dell'Etna od Lagolosia vám přináší autentický chuťový zážitek z Sicílie. Toto kvalitní koření na těstoviny je inspirované sopkou Etnou. Připravte si jedinečné...
Jemně ochucená mořská sůl ze Sicílie.
Vychutnejte si autentické sicilské lahůdkové koření Spaghettata alla Siciliana. Toto kvalitní koření přináší chuť a vůni slunné Sicílie přímo na váš talíř.
Fettuccine alla Boscaiola od Antica Sicilia je lahodné koření pro přípravu stejnojmenných těstovin s bohatou a aromatickou omáčkou. Omáčka Boscaiola je připravena z kvalitních...
Jemně ochucená mořská sicilská sůl ideální k dochucení masa a ryb.
Aroma rumu od značky Paneangeli je ideální přísada pro přípravu vynikajících dezertů, jako jsou tiramisu, panna cotta a další. Stačí přidat několik kapek a přinést tak do vašich...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.