Barilla farina tipo Manitoba - mouka Manitoba 1kg
Související produkty
Speciální směs na pizzu ze surovin přirozeně bez lepku a mléka. Díky této směsi je možné vyrábět extrémně lehké a stravitelné bezlepkové pizzy. Jeho jednoduchý a intuitivní...
Mouka na pizzu typ 00 pšeničná mouka měkká. Tato mouka je vyrobena z nejlepších vybraných zrn, stejně jako pro sílu, pro chuťový profil, chuť, vůni a barvu.
Mouka typu „00“ s vysokým obsahem bílkovin, která je schopna dlouhodobě udržet strukturu lepku.Strukturované a odolné těsto neapolského typu s dlouhým...
Mouka typu "Manitoba" měkké pšenice typu 0 se získává ze 100% italské pšenice. Naše mouka se doporučuje zejména pro přípravu chleba, těstovin, pizzy, focaccie a kypřících koláčů...
Speciální měkká pšeničná mouka typu „00“ získaná mlynářským postupem, při kterém se získává pouze jádro pšeničného zrna. Díky své čistotě a nízkému obsahu popela je ideální pro...
Jedná se o měkkou pšeničnou mouku typu „00“ s nízkým obsahem bílkovin, která se snadno používá a je vhodná pro všechna přímá těsta s krátkou dobou kynutí, kde je...
La Manitoba je mouka s vysokým obsahem bílkovin a dlouhou dobou růstu. Je na dotek hebká, má vysokou schopnost absorbovat tekuté přísady a běžně se používá ke zpevnění...
Detailní popis produktu
Ideální na pizzu, chléb a focacciu
mouka typu 0, typ Manitoba, se silou W> 350 a s 11% bílkovin, je velmi roztažitelná mouka, která vám umožní získat těsto odolné vůči dlouhému kynutí, houževnatější a méně náchylné k protržení
ZNOVU OBJEVTE POTĚŠENÍ DOMÁCÍHO VAŘENÍ
Barilla mouky jsou ideální pro všechny vaše výtvory v kuchyni.
Objevte potěšení z hnětení rukama, vyzkoušejte chuť čekání na růst těsta, vychutnejte si vůni čerstvě upečené dobroty, která se šíří po celém domě a dělá radost těm, které máte rádi.
Mouka z měkké pšenice typu „0“ Manitoba
Nutriční informace na 100g :
Energie : 1434 kJ / 338 kca
tuky 1 g
z toho: nasycené mastné kyseliny 0,2 g
sacharidy 68 g
z toho cukry 1,5 g
bílkoviny 13 g
vláknina 2,5 g
sůl 0,0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
? Země původu: | Itálie |
? Region: | Emilia-Romagna |
Spaghettata dell'Etna od Lagolosia vám přináší autentický chuťový zážitek z Sicílie. Toto kvalitní koření na těstoviny je inspirované sopkou Etnou. Připravte si jedinečné...
Fettuccine alla Boscaiola od Antica Sicilia je lahodné koření pro přípravu stejnojmenných těstovin s bohatou a aromatickou omáčkou. Omáčka Boscaiola je připravena z kvalitních...
Jemně ochucená mořská sůl ze Sicílie.
Jemně ochucená mořská sicilská sůl ideální k dochucení masa a ryb.
Vychutnejte si autentické sicilské lahůdkové koření Spaghettata alla Siciliana. Toto kvalitní koření přináší chuť a vůni slunné Sicílie přímo na váš talíř.
Aroma rumu od značky Paneangeli je ideální přísada pro přípravu vynikajících dezertů, jako jsou tiramisu, panna cotta a další. Stačí přidat několik kapek a přinést tak do vašich...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Barilla je italská potravinářská společnost se sídlem v Parmě. Společnost se specializuje na výrobu těstovin, omáček a dalších potravinářských výrobků. Byla založena v roce 1877 a je jednou z největších a nejznámějších potravinářských společností v Itálii.
Barilla vyrábí širokou škálu těstovin, včetně klasických druhů jako jsou penne, spaghetti, fusilli a rigatoni, ale také nabízí řadu speciálních tvarů a receptů, které jsou přizpůsobeny různým chutím a preferencím zákazníků. Společnost také vyrábí omáčky, jako jsou například rajčatové omáčky, pesto a různé druhy omáček na těstoviny.
Barilla je známá svým závazkem k ochraně životního prostředí a udržitelnosti. Společnost například používá obnovitelnou energii a snaží se minimalizovat svůj dopad na životní prostředí prostřednictvím využití recyklovaných materiálů a snižování emisí skleníkových plynů.