Barilla, Strana 2
Webová stránka značky: BarillaBarilla je italská potravinářská společnost se sídlem v Parmě. Společnost se specializuje na výrobu těstovin, omáček a dalších potravinářských výrobků. Byla založena v roce 1877 a je jednou z největších a nejznámějších potravinářských společností v Itálii.
Barilla vyrábí širokou škálu těstovin, včetně klasických druhů jako jsou penne, spaghetti, fusilli a rigatoni, ale také nabízí řadu speciálních tvarů a receptů, které jsou přizpůsobeny různým chutím a preferencím zákazníků. Společnost také vyrábí omáčky, jako jsou například rajčatové omáčky, pesto a různé druhy omáček na těstoviny.
Barilla je známá svým závazkem k ochraně životního prostředí a udržitelnosti. Společnost například používá obnovitelnou energii a snaží se minimalizovat svůj dopad na životní prostředí prostřednictvím využití recyklovaných materiálů a snižování emisí skleníkových plynů.
S celozrnnou moukou Barilla objevte potěšení z domácí přípravy chleba s rustikální chutí a voňavou konzistencí.
Penne jsou těstoviny válcovitého tvaru, které se vaří al dente a podávají se s omáčkami jako pesto, marinara nebo arrabiata.Tyto těstoviny jsou vyrobeny kombinací bílé kukuřice,...
Barilla Penne Rigate - tradiční italské těstoviny vytvarované do podoby pera s rýhovaným povrchem pro dokonalou chuť při každém soustu. Ideální pro různé omáčky.
Cukety, papriky a rajčata. Pouze kvalitní suroviny. Pesto Rustico Mediterraneo je ideální rustikální koření, které dodá vašim receptům ještě intenzivnější a chutnější chuť....
Díky žebrování na vnějším povrchu a velkému průměru se omáčka Barilla Rigatoni dokonale udrží na celém povrchu, uvnitř i vně, a vrátí se tak do všech odstínů.
Spaghetti (špagety) jsou dlouhé, tenké těstoviny válcového tvaru. Jedná se o základní druh pro tradiční italskou kuchyni. Těstoviny bez obsahu lepku. Kombinace bílé...
Špagety pocházejí z Neapole a v roce 1842 je tak pojmenoval Antonio Viviani, protože vypadaly jako malé kousky provázku. Díky svému tradičnímu průměru, který je ve vesmíru...
Tortiglioni jsou těstoviny s výrazným charakterem, které se skvěle hodí k přípravě hustých a plných omáček, ať už se jedná o luxusní masové omáčky nebo rafinované...
Stránka 2 z 2 - 24 položek celkem