Kolínka malá jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice (Triticum durum). V suchém stavu jsou 1 cm velké.Pro svůj drobnější tvar jsou vyhledávanou...
Maltagliati jsou druh těstovin typický pro region
Emilia-Romanga.Při výrobě těstovin tagliatelle zůstala spousta
neprvidelných odřezků a právě tyto okrajové čísti...
Mezzi gomiti jsou semolinové těstoviny ve
tvaru klasických českých kolínek. Patří do rodiny krátkých suchých
prokládaných těstovin. Jsou výborné buď se světlými a jednoduchými...
Spaghetti (špagety) jsou dlouhé, tenké těstoviny válcového tvaru. Jedná se o základní druh pro tradiční italskou kuchyni. Jsou vyrobeny z tvrdé pšeničné mouky.
tenká těstovina ve tvaru špaget, která pochází z Itálie. Je vyráběna z kvalitní pšeničné mouky a má délku zhruba 20 cm. Spaghettini se tradičně podávají s různými omáčkami, ale...
Tagliatelle jsou tradiční druh těstovin z oblasti Emila-Romagna a Marche. Jedná se o dlouhé, ploché nudle, které jsou tvarem podobné těstovinám fettuccine široké 6,5mm...
Těstoviny z tvrdé pšenice semolina Tradiční suché těstoviny Riscossa, které se získávají mletím tvrdé pšenice a zpracovávají se tradiční metodou používanou od roku...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací