Česká klasika

Kynuté borůvkové knedlíky

Jedinečný recept na kynuté knedlíky plněné borůvkami. Tento pokrm spojuje jemnost kynutého těsta s lahodnými a šťavnatými borůvkami, které podráždí vaše chuťové pohárky. Připravte se na neodolatelnou kombinaci chutí a vůní, které vás přenesou do ráje plného sladkých dobrot. Kynuté knedlíky s borůvk...

Jahodové knedlíky z odpalovaného těsta

Jahodové knedlíky z odpalovaného těsta jsou jedním z těch pokrmů, které okouzlují svou lahodností a vzhledem. Tato sladká pochoutka je oblíbená zejména v letních měsících, kdy jsou jahody plné chuti a svěžesti. Každý kousíček těchto plných a šťavnatých knedlíků přináší explozi jahodové sladkosti do ...

Sandora

Sandora - zapomenutá česká klasika Dělat v podstatě klasickou bábovku, ale z majonézy mi přišlo divné. Nicméně zkuste to překonat a vyzkoušet. Výsledek fakt stojí za to. Potřebujeme: 200g hladké mouky, 200g cukru krupice, 20g vanilkového cukru, 300g majonézy, prášek do pečiva, 20g kakaa, 3 v...

Makový závin se švestkami

Makový závin se švestkami Tuhle klasiku na tyto stránky musím dát i když to nemá s Itálií nic společného. Mák a švestky je prostě nesmrtelná kombinace. Na přípravu potřebujeme: listové těsto, cca 20ks švestek, 200g mletého máku, 250ml mléka, 20g vanilkového cukru, 40g moučkového cukru, ...

Jahodová bublanina

Když je sezóna jahod v plném proudu, tak určitě musíte vyzkoušet tento recept. Rychlá příprava a skvělá chuť. Na přípravu potřebujeme: 300g cukru, 450g polohrubé mouky, vanilkový cukr, 6 vajec, 150g oleje, 150g mléka, vanilkový cukr, citronovou kůru, prášek do pečiva, jahody Postup: Smícháme mou...