Lucien Georgelin Terina se sýrem Roquefort 220g

169 Kč 77 Kč / 100 g
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
27.9.2023

Paštika Pâté Aveyronnais au Roquefort se připravuje v srdci jihozápadního regionu. Je poctou Roquefortu a jeho legendě, která vypráví o zamilovaném pastýři, který, aby mohl následovat pastýřku, zapomněl v jeskyni Combalou v Roquefortu chléb a ovčí sýr. Když se vrátil, zjistil, že jsou pokryté plísní. Ochutnal sýr a pochutnal si. Zrodil se sýr Roquefort.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Paštika Pâté Aveyronnais au Roquefort se připravuje v srdci jihozápadního regionu. Je poctou Roquefortu a jeho legendě, která vypráví o zamilovaném pastýři, který, aby mohl následovat pastýřku, zapomněl v jeskyni Combalou v Roquefortu chléb a ovčí sýr. Když se vrátil, zjistil, že jsou pokryté plísní. Ochutnal sýr a pochutnal si. Zrodil se sýr Roquefort.

Tato lahodná paštika dodá vašemu jídlu všechny příjemné chutě Aveyronu a můžete ji s chutí jíst jako předkrm nebo na piknik.Vyrábí se bez přísad, což vysvětluje viditelný tuk na povrchu.

Složení:

Vepřový krk*, vepřové maso*, kachní maso*, Sýr Roquefort 10% (syrové ovčí mléko*, sůl, syřidlo, mléčné a zrající kultury, Penicillium roqueforti), drů­beží vývar (voda, drůbeží jatečně upravená těla, cibule, sůl, pepř), šalotka, vep­řová játra, česnek, rum (rum, sůl, přírodní aroma), vepřová želatina, sůl, pep­ř.

Výživové údaje ve 100g :
Energetická hodnota 1066kJ / 258 kCal
Tuk 22g (z toho nasycené mastné kyseliny 8,8g)
Sacharidy 0,8g (z toho cukry 0,7g)
Vláknina 1,2g
Protein 13g
Sůl 2,1g
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Masné výrobky
Hmotnost: 0.45 kg
? Země původu: Francie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: