Zuppa rapida con funghi porcini
Rychlá polévka s houbami.
Na přípravu potřebujeme:
400g rychlé polévky Bartolini, extra panenský olivový olej Bartolini, 300g hub (ideálně hříbky), 1 stroužek česneku, cibule, petržel, zeleninový vývar, bílé víno
Postup:
Připravte polévku v dostatečném množství studené vody, přivedeme k varu a vaříme asi 20 minut. Přidáme sůl.
Mezitím osmažíme při nízké teplotě jemně nakrájenou cibuli, česnek a petržel v pánvi s extra panenským olivovým olejem. Smažíme do hněda. Přidáme očištěné houby a vaříme asi 10 minut. Přidáme bílé víno a necháme jej odpařit.
Přidáme polévku a promícháme. Vaříme dalších 15 minut. Občas přidáme zeleninový vývar.
Ochutíme solí a pepřem. Podáváme s opečeným chlebem.