Pancake di farina integrale di farro con mirtilli e banana

Pancake di farina integrale di farro con mirtilli e banana

Pancake di farina integrale di farro con mirtilli e banana

Špaldové celozrnné palačinky s borůvkami a banánem .

Na přípravu potřebujeme:

220g špaldové mouky Bartolini, 350ml mléka, 30g moučkového cukru, 1/2 lžičky prášku do pečiva, 1 lžíce extra panenský olivový olej Bartolini, 1 lžíce medu 

Postup:

Mouku, mléko, prášek do pečiva a cukr šlehejte šlehačem dokud nebude směs vláčná a bez hrudek.
Nerezovou pánev se zahřátým povrchem zahřejte.
Směs na palačinky nalijeme do horké pánve s olivovým olejem a smažíme asi 2 minuty.
Palačinky podávejte s ovocem nakrájeným na malé kousky (lze použít borůvky, banány, maliny a jahody) a medem.