Lucien Georgelin Farmářská terina (Paté de la Fermiere) 220g

109 Kč 50 Kč / 100 g
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
26.4.2024
Možnosti doručení

Lucien Georgelin chtěl touto přípravou vzdát hold své matce Elyse a převzal recept, podle kterého vařila se svými sousedy, jak bylo v minulosti na farmách zvykem. Tato velmi přírodní paštika, která je tradicí předků, se vyznačuje jemností masa a vytříbeností chutí. Stejně jako doma se vyrábí z kvalitních surovin a masa francouzského původu.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Lucien Georgelin chtěl touto přípravou vzdát hold své matce Elyse a převzal recept, podle kterého vařila se svými sousedy, jak bylo v minulosti na farmách zvykem. Tato velmi přírodní paštika, která je tradicí předků, se vyznačuje jemností masa a vytříbeností chutí. Stejně jako doma se vyrábí z kvalitních surovin a masa francouzského původu.

Jakmile sklenici otevřete, oceníte překvapivou vůni starodávné paštiky, která vám možná připomene teriny vašich babiček.
Lze ji jíst s chutí jako předkrm nebo jako piknik.
A pokud si na paštice všimnete trochy tuku, je to normální, protože neobsahuje žádné přídatné látky, které by tuk v přípravku fixovaly. Není tedy důvod nepodlehnout tradici!
Složení :
Drůbeží maso* 25% (krůtí, kuřecí), Vepřové maso* (krůtí, kuřecí), Vepřový krk*, Vepřová svíčková*, Vepřová svíčková*, Vepřová svíčková*, Vepřová svíčková, Cibu­le, Drůbeží vývar (voda, drůbeží jatečně upravená těla, cibule, sůl, pepř), Vepřová želatina, Rum (rum, sůl, přírodní aroma), sůl, pepř, česnek,
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Masné výrobky
Hmotnost: 0.45 kg
? Země původu: Francie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: