Lucien Georgelin Nedělní terina s kachními játry (foie gras 20 %) 70g



Související produkty

Lucien Georgelin chtěl touto přípravou vzdát hold své matce Elyse a převzal recept, podle kterého vařila se svými sousedy, jak bylo v minulosti na farmách zvykem. Tato...

Prožijte jemnost italského jídla s touto lahodnou a vyváženou směsí hovězího masa Simmenthal. Každý kousek je pečlivě vybrán a připraven, aby poskytl dokonalou kombinaci chuti,...

Paštika Sarladais s letními lanýži se připravuje v srdci jihozápadu, v naší dílně ve Virazeil v Lot et Garonne. Tvoří ji trocha foie gras pro jemnost, letní...

Pâté de campagne se připravuje postaru, v srdci Lot et Garonne (47), ze zaručeně 100% francouzského masa, z vybraných surovin a ve vysoké kvalitě.

Vyrábí se z ušlechtilého jelena, který je jemně obohacen o nádech armagnacu, jedné z nejstarších brandy. V této telecí terině s armagnacem...

Farmářská terinaTradice předků zavazuje, že tato paštika se vyznačuje jemností a jemnou vůní. Jakmile dózu otevřete, budete moci ocenit tuto překvapivou vůni staromódní paštiky....

Tato lahodná pochoutka je vytvořena z nejjemnějších ingrediencí, které spojují bohaté chutě a jemnou texturu. Kombinace výtečné teriny s pikantní paprikou Espelette vytváří...

Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se...
Detailní popis produktu
Nedělní poštika s foie gras
Tato paštika, připravená podle čisté tradice , s kachním sádlem, je obohacena o krásné kousky foie gras , aby jí dodaly veškerou její noblesu. Jakmile dózu otevřete, vaše chuťové buňky ocení tuto překvapivou vůni paštiky z dávných dob. Pokud na této paštice najdete trochu tuku, znamená to, že neobsahuje žádnou přísadu k fixaci tuku. Veškeré maso pochází z francouzských chovů.
Složení:
Vepřové maso, vepřové maso z krku, kachní játra/ foie gras 20%, drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), CELÁ VEJCE, sůl, vepřová želatina, pepř, cukr.
Výživové údaje ve 100g :
Energetická hodnota 1001 kJ/ 242 kcal
Tuk 20g (z toho nasycené mastné kyseliny 9,9g)
Sacharidy 2,2g (z toho cukry 0,6g)
Bílkoviny 12g
Sůl 1,5g
Země původu:
Francie
Doplňkové parametry
Kategorie: | Masné výrobky |
---|---|
Hmotnost: | 0.17 kg |
? Země původu: | Francie |
Položka byla vyprodána… |

Kančí terina s brusinkami - lahodná chuť divočáka s jemnou brusinkovou notou. Vyrobena z kvalitního masa bez přídavku barviv a konzervačních látek. Užijte si autentický...

Paštika Pâté Aveyronnais au Roquefort se připravuje v srdci jihozápadního regionu. Je poctou Roquefortu a jeho legendě, která vypráví o zamilovaném pastýři, který, aby...

Tato paštika s hříbky potěší vaše chuťové pohárky obsahem hříbků a ušlechtilými kousky vepřového masa. Vyrábí se z kvalitních surovin a francouzského masa.

Naše paštika Charentais s jemným šampaňským z Cognacu se vaří v srdci jihozápadu, v našich dílnách ve Virazeil v Lot et Garonne. Vzdává hold označení...

Absolutní novinka, která se zrodila na základě zkušeností s Gran Ragù STAR.První ragú s masovými kuličkami, připravené pouze ze 100% italského masa, je výživné a...

Užijte si bohatou a lahodnou chuť teriny z perličky s rozmarýnem od Jeana de Veyrac. Tato vybraná pochoutka nabízí skvělé spojení jemnosti perličkového masa s aromatickým...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.