La Casa Del Grano Is Malloreddus medi (tradiční sardinské těstoviny) 500g

105 Kč 210 Kč / 1 kg
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
6.6.2023

Tradiční sardinské těstoviny ve tvaru malých valounků, které jsou typické pro Sardinii. Tyto těstoviny jsou často podávané s rajčatovou omáčkou nebo s ragú z hovězího masa a jsou oblíbené po celé Itálii. 500g balení je ideální pro přípravu chutných italských jídel pro rodinu a přátele.

 

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Počátky tohoto produktu mají kořeny ve staleté tradici. V dávných dobách byl tento konkrétní tvar získán obratným lisováním těsta prsty, které vtiskly charakteristické tenké čáry mírným tlakem na slámový koš. Inspirované domácími těstovinami podle nejstarší tradice, naše těstoviny pocházejí výhradně z matric v bronzu , metoda, která vám umožní získat pokrčené těstoviny, krásné na pohled a příjemné na dotek, schopné zachytit a udržet omáčku a vylepšit jakýkoli typ receptu. Díky pomalému procesu sušení při nízké teplotě jsou těstoviny během vaření chutnější a voňavější a zachovávají si vysoký obsah bílkovin.

PRŮMĚRNÁ VÝŽIVOVÁ HODNOTA

Energie: 1494 kj / 352 kcal
Tuk: 1,1 g
• z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 73,5 g
• z toho cukry: 0,4 g
Vláknina: 3,7 g
Bílkoviny: 13,5 g
Sůl: 0,006 g (<0,01 g)
na 100 g produktu

OBECNÉ INFORMACE

Složení: krupice z tvrdé pšenice, voda, výrobek obsahuje lepek . Může obsahovat sóju .
Doba použitelnosti: 36 měsíců
Skladování: na chladném a suchém místě
Místo výroby: Itálie
Vzhled: vrásčitý a porézní.
Barva: slámově žlutá.
Doba vaření: 12 minut.

Doplňkové parametry

Kategorie: Semolinové těstoviny
Hmotnost: 0.5 kg
? Země původu: Itálie
? Druh těstovin: semolinové
? Délka těstovin: Krátké

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: